Zumba

De naam komt uit het Colombiaans en betekent zoveel als snel bewegen en lol hebben.

Zumba® is een combinatie van Dans en Fitness. Tijdens de “workout” wordt je hele lichaam getraind.

We werken aan conditie, coördinatie, flexibiliteit, balans, spierversterking en het soepel houden van de gewrichten. Daarbij verbranden we flink wat calorieën. Dit op de tropische klanken van verschillende Latin- en Wereldmelodieën. Zumba® heeft verschillende fitness programma’s. Zumba Gold® is bedoeld voor 50-plussers. De lessen worden rustig opgebouwd zonder explosieve bewegingen. Iedereen beweegt binnen zijn eigen bewegingsmogelijkheden. De leuke moves zijn geïnspireerd vanuit de Latindans, Werelddans en Fitness. Deze zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen.

De naam Zumba® komt uit het Colombiaans-Spaans waar het zoveel betekend als snel bewegen en lol hebben. Dat zie je terug in onze gezellige lessen. Na de les voel je je vitaler, het is goed voor lichaam en geest. Het is geschikt voor iedereen, zowel dames als heren.

Zumba® is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam Zumba® te mogen geven. Onze docente voldoet aan deze eisen.

 

Kosten & informatie

€ 39,00* per persoon per kwartaal. Elke dinsdag van 16:15 - 17:15 uur en elke vrijdag van 14:15 - 15:15 uur.

  • De kosten zijn per 1-1-2019
  • Inschrijvingskosten (nieuwe leden) èènmalig € 7,50

Voor alle lessen en tijden kunt u het Programma- en prijzenoverzicht raadplegen.

Interesse of meer informatie?

U kunt bellen met 06 - 49909833 of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.