Zumba®

Zumba®: wat is het

Zumba® is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba® bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba® is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba® verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de “workout” je hele lichaam getraind.

De naam zumba® komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba®-instructeurs, en worden de zumba®-dvd’s via internet verkocht.

Het is geschikt voor dames en heren en aangepast aan onze 50 plussers.

De kosten zijn per 1-1-2018  € 39,00  per kwartaal per persoon. Voor de tijden kunt u de programma aanbod pagina raadplegen.

Inschrijven voor nieuwe leden van het BewegingsCentrum èènmalig  € 7,50

Zumba® is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba® te mogen geven. Onze docente voldoet aan deze eisen.

Interesse ? 

Of wil u meer informatie dan kunt u het  CONTACT formulier invullen op onze website www.50plusbeweegt.nl of een mail sturen naar: info@50plusbeweegt.nl